ONE-POS™〈O2O 版〉公開測試 帳號

徇眾要求 – 全民檢測、不如檢測自己好過。

O2O 公測用 ONE-POS+ 帳號:

帳號:funtest@hksus.com
密碼:Funtest@2020

作用:
歡迎使用這帳號進行系統測試, 培訓員工, 了解功能, 總之任砌任玩、唔玩唔知身體….系統好。

認真:
不想影響本身資料, 你可於 POS 系統退回和轉用這個使用証 (或 POS 登記首次時用這帳號)

事先聲明:
– 非誠勿擾
– 重設公測密碼生仔冇屎忽🔥
– 使用証數量有限,用完請退回 (POS 系統 -> 有關)
– 如需要搶証 (ONE-POS+ 解除綁定) 請選擇久沒有登入的🙇
– 測試資料自由上載,內容跟我們開發團隊無關 (喂呀..有国安法啦,亲❤️)
– 公測資料庫不定期重設 ♻️
– 再次聲明以上聲明
– 再次再次聲明以上聲明!!!

如發現問題….唔該出聲

另外如果不想麻煩……反正都係 XX, 等 HK 政府出錢啦-

遙距營商計劃 (D-BIZ 創科局)

ONE-POS™ 網友特快報價 (可供即時申請資助): https://www.itfunding50.com/apply

加油!!💪💛

#ONE-POS+

funtest
funtest

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *